Uw bijdrage is hard nodig voor huisdieren en hun baasjes in nood

ELKE VORM HULP IS WELKOM

Wij 2 dames zijn samen Dierenvoedselbank DBD gestart daar wij ook zien dat er huisdieren in nood zijn.

Wij helpen in een deel van Gelderland( O.a. Dieren, Doetinchem,  Huissen, Doornenburg, Ulft, Zevenaar, Laag Soeren, Velp , Rheden, Arnhem De Laar west en Geitenkamp een ondersteunend dierenvoedselpakket, een pakket wat voor nu 1x per maand op gehaald mag worden na eerst een email te sturen naar ons mailadres of te reageren op ons facebook bericht.

Na goedkeuring zal u een mail terug ontvangen waarin staat dat u met 1 van de uitdeelpunten bij u in de buurt contact kan opnemen voor het maken van een afspraak om een pakket te halen.

De afhandeling zoals het contact zoeken doen wij via een Facebookpagina , afspraken worden uitsluitend gemaakt via de mail.

Wij vinden het wel zo netjes dat mensen na het ontvangen van hun huisdierpakket even een foto maken en deze even op onze Facebook plaatsen, zo zien sponsoren en particulieren donateurs ook dat het goed terecht is gekomen.

Natuurlijk stellen we ons zelf even kort aan u voor :

Wij zijn Diana Kersbergen & Mo Mansveld de oprichters van deze stichting , en vormen samen met Jamie Rombout en Gianni Mansveld het bestuur van deze sticting.

©2019-2020 St.Dierenvoedselbank DBD alle rechten voorbehouden

hosting en site door NetSolid ICT & Internetdiensten